Projekti na TVZ-u

 • Sudjelovanje
  Tehničko veleučilište u Zagrebu sudjelovalo je na konferenciji IT-Sytems 2012, e-Health & m-Health 2012 u Bolu na Braču od 03-05.09.2012. gdje je prezentiralo mobilni i statički sustav za evidenciju prisustva studenata putem pametne elektroničke kartice e-Indeks (MEX). Više informacija možete naći na stranicama konferencije http://fercard.fer.hr/
 • Sudjelovanje
  Tehničko veleučilište u Zagrebu na konferenciji Carnet user conference 12-14.11.2012. prezentirati će se sa projektima za suradnju sa Visokim učilištima. Uz izlaganje mobilnog i statičnog sustava za evidenciju prisustva studenata na našem štandu dostupnom za vrijeme trajanja konferencije možete pogledati postignuća kao što je Infrared design kao nositelja Zlatne kune i drugih prestižnih nagrada kao i dobiti informacije o sustavima koji ubrzavaju poslovne procese na Visokom učilištu sa ISVU sustavom i/ili smartx rješenjima. Uživo će se moći vidjeti i novi studomat koji jedini implementira na istom računalu ISVU, smartX e-Kiosk i stranice Visokih učilišta.
 • Sudjelovanje
  Tehničko veleučilište u Zagrebu na INFO sajmu od 15-17.11.2012. prezentirati će se sa projektima za suradnju sa gospodarstvom. Uz izlaganje mobilnog i statičnog sustava za evidenciju prisustva studenata na našem štandu dostupnom za vrijeme trajanja konferencije možete pogledati postignuća kao što je Infrared design kao nositelja Zlatne kune i drugih prestižnih nagrada kao i dobiti informacije o sustavima koji ubrzavaju poslovne procese na Visokom učilištu sa ISVU sustavom i/ili smartx rješenjima. Uživo će se moći vidjeti i novi studomat koji jedini implementira na istom računalu ISVU, smartX e-Kiosk i stranice Visokih učilišta.
 • Laboratorij
  Suradnjom NetAkademije i Zavoda za komunikacijsku i računalnu tehniku (KiRT) elektrotehničkog odjela Tehničkog veleučilišta u Zagrebu stvoren je laboratorij za ugradbene industrijske sustave i mobilno računarstvo.
  Razvoj novih tehnologija i sve veći primat mobilnog računarstva u svijetu naglasak je stavio na razvojne alate. Uz uvođenje LabViewa u nastavu na Veleučilištu, na NetAkademiji razvijaju se novi programi edukacija vezani uz mobilno računarstvo: prvi na tržištu uvodimo tečaj Androida, a ubrzo postajemo i prva Android akademija.
 • Osnovan
  S približavanjem ulaska Hrvatske u Europsku Uniju i sve većom projektnom orijentiranošću djelovanja Tehničkog veleučilišta u Zagrebu osnovan je i Projektni ured. Uz vođenje i praćenje realizacije projekta na instituciji, Ured kroz svoje djelovanje stalno prati nove natječaje EU fondova, državnih i stručnih institucija te osmišljava nove projekte.U 2012. godini Ured je sudjelovao u pripremama i radu na prijavama na natječaje za EU fondove s projektima u domeni TVZ-a i NetAkademije:

  • Jačanje kapaciteta ustanova za obrazovanje odraslih]
  • Izrada prototipa mikroupravljačkog sustava za praćenje pozicije sunca – SUNCOKRET]
  • Centar izvrsnosti]
  • Implementacija lokaliziranih kurikuluma na širu regiju]
 • Centar
  Kroz Centar za cjeloživotno obrazovanje, NetAkademiju, na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu osnovan je i Centar za sigurniji internet s ciljem podizanja razine osviještenosti djece, mladih, učitelja, nastavnika i roditelja o mogućnostima korištenja Interneta za istraživanje i učenje, ali i negativnim stranama korištenja Interneta te osposobiti djecu za korištenje Interneta na primjeren, odgovoran i siguran način.
  Centar se rukovodi smjernicama koje propisuje Europska unija za Safer Internet te nastoji na jednom mjestu pružiti informacije i edukativne materijale koji pokrivaju sve navedene aspekte sigurnosti djece na Internetu te im omogućiti da na jednom mjestu mogu prijaviti eventualnu povredu on-line sigurnosti djece.Strateški partneri Centra za sigurniji Internet:

  Iz medija:
  Suvremena.hr
  Moderna Hrvatska
  PC Chip
  Poslovni dnevnik

Projekti tehničkog veleučilišta u Zagrebu 2012
TVZ.hr koristi kolačiće(cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Više o kolačićima pročitajte ovdje.
Prihvaćam
x