Studentski zbor TVZ

Unazad nekoliko godina studentski život na TVZ-u je vrlo živahan. Zahvaljujući Studenskom zboru TVZ-a, Sportskoj udruzi te studentima pojedincima razvili smo pravu malu zajednicu i uspješno povezali studente svih studija TVZ-a.
Forum Studentskog zbora (forum.sztvz.hr) je mjesto za sve informacije, od upisa kada se budući studenti raspituju o našim studijima pa sve do diplome. Forum od 2003.godine definitivno utječe na društveni život, studentske aktivnosti… a i na kvalitetu nastave.

Studentski zbor TVZ brine se za zastupanje interesa studenata na TVZ-u, promoviranju TVZ-a na raznim događanjima (Dani karijera, smotre, druge neprofitne oranziacije), sudjeluje na seminarima o visokom obrazovanju, brine se o izvođenju i financiranju studentskih projekata itd.
Nedavno je osnovana i Sportska udruga studenata TVZ-a (SUSTVZ) koja je preuzela sve sportske aktivnosti koje je do tada vodio Studentski zbor. Prva organizirana sportska aktivnost na TVZ-u je bila biciklistička sekcija osnovana 2005. godine. Danas SUSTVZ okuplja ekipe iz mnogih sportova, kao što možete vidjeti na web stranicama SUSTVZ-a. Studenti koji se natječu u sportskoj udruzi ostvaruju vrlo dobre rezultate i na taj način zastupaju i promoviraju TVZ na sveučilišnim i ostalim sportskim natjecanjima, a natječu se i međusobno na turnirima koje organiziraju.
Ove godine je u izradi i baza Alumni studenata koji su diplomirali na TVZ-u. Cilj je da kao mnoga visoka učilišta izvan Hrvatske održavamo kontakte sa svojim kolegama, pratimo njihove karijere i ponekad se okupimo na obljetnicama.
Želimo budućim studentima puno uspjeha na upisima, i vidimo se na brucošijadi TVZ-a!

Natječaj za izbor studentskog pravobranitelja vijeća ViVŠ RH (887)
TVZ.hr koristi kolačiće(cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Više o kolačićima pročitajte ovdje.
Prihvaćam
x