Upisi

Privremeni rezultati razredbenog ispita održanog 01.09.2016.

SPECELO - razredbeni 2016 privremeni rezultati

Razredbeni ispit za upis na Specijalizaciju elektrotehnike održati će se u četvrtak 01. rujna 2016. godine u 9,00 sati u dvoranama 1028 i 1029 na adresi Konavoska 2, a dužni su mu pristupiti samo kandidati koji su se prijavili za redovni studij.

Pravo na prijavu za razredbeni postupak za Specijalistički diplomski stručni studij – specijalizacija elektrotehnike kao REDOVITI STUDENTI imaju osobe koje su dosadašnjim obrazovanjem stekle najmanje 180 ECTS na preddiplomskom studiju elektrotehnike po Bolonjskom procesu i stekle pravo na stručni naziv stručni/a prvostupnik/prvostupnica (baccalaureus/baccalaurea) inženjer/inženjerka elektrotehnike (NN 45/08, 87/09, 88/11, 61/12, 144/13 U 50/15 – integrirani popis) ili akademski naziv sveučilišni/a prvostupnik/prvostupnica elektrotehnike (NN 45/08, 87/09, 88/11, 61/12, 144/13 U 50/15 – integrirani popis). Pravo na REDOVITI STUDIJ imaju kandidati koji nisu u radnom odnosu te kao model studiranja odaberu PUNO RADNO VRIJEME (studij traje 2 akademske godine), sukladno ostvarenom broju bodova na rang listi.  Dodatni detalji prava na prijavu mogu se vidjeti na web stranicama studija. Za svakog pristupnika/pristupnicu povjerenstvo za provedbu razredbenog postupka posebno razmatra prijavu i donosi odluku o  ispunjavanju uvjeta za prijavu na razredbeni postupak. Pravo upisa stječe se putem razredbenog postupka.

Neposredna prijava i predaja dokumenata za upis na Specijalizaciju elektrotehnike vrši se na adresi Konavoska 2, prema navedenim terminima u Natječaju.

Elektrotehnika - sadržaj ispitaPitanja za razredbeni ispit - elektrotehnika

Prijava za razredbeni postupak sastoji se od obvezatne prijave elektronskim putem na adresi upisi.tvz.hr/, te predaje posebnog obrasca i potrebnih dokumenata u studentskoj referadi specijalističkog studija na lokaciji koja će biti objavljena  na www.tvz.hr/upisi/.

Razredbeni postupak:

Razredbeni postupak temelji se na uspjehu u studiju s kojim se pristupnik/pristupnica prijavljuje nakon završetka studija kojim je stečeno minimalno 180 ECTS bodova; ocjenama izabranih predmeta za specijalizaciju informatika, poznavanje i elektrotehnike za specijalizaciju elektrotehnika, tj tehničke kulture u građevinarstvu ili informatici za druge dvije specijalizacije; radnom iskustvu i poznavanju struke koje odgovara odabranoj specijalizaciji (elektrotehnika ili graditeljstvo). Radno iskustvo vrednuje Povjerenstvo za provedbu razredbenog postupka u razgovoru s pristupnikom temeljem uvida u radnu knjižicu.

Voditelj Specijalističkog diplomskog stručnog studija elektrotehnike

mr.sc. Davor Gadže viši predavač

Studentska referada Specijalizacija elektrotehnike:
 
Adresa: Konavoska 2, 10000 Zagreb
Uredovno vrijeme za stranke:
Utorak i srijeda – od 13,00 do 15,00 sati,
Četvrtak i petak – od 17,00 do 19,00 sati i
Subota – od 9,00 do 13,00 sati. 
 
Djelatnica:
Marijana Kopjar (mkopjar@tvz.hr)
Kontakt broj telefona: ++385 1 5595 318 
 
Molimo stranke, ukoliko nisu u mogućnosti osobno poštovati uredovno vrijeme za stranke, da se obrate na navedenu e-mail adresu.
 
 
TVZ.hr koristi kolačiće(cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Više o kolačićima pročitajte ovdje.
Prihvaćam
x