Ivan Šulekić

 

Ivan Šulekić

e-mail: ivan.sulekic@tvz.hr

Kratki životopis

Ivan Šulekić rođen je 08.09.1983 godine u Zagrebu. U Zagrebu završava osnovnu školu i Srednju školu Sesvete (Elektrotehničku) gdje stječe zvanje tehničar za računalstvo. Po završetku srednje škole 2002. godine upisuje Fakultet elektrotehnike i računalstva, Sveučilišta u Zagrebu. Studij završava 2008 godine s temom diplomskog rada Modernizacija postrojenja Elektrolize tvornice Aluminij u Mostaru pod mentorstvom dr.sc. Gorislava Ercega.

 

Primarni interesi rada su upravljanje, regulacija, nadzor i projektiranje elektroinstalaterskih radova u građevinarstvu i industriji. Aktivno se koristi računalom za gotovo sve svrhe. U svome radu se aktivno koristi engleskim jezikom.

 

Prvo zaposlenje je od 2008. godine kao inžinjera za puštanje u pogon u tvrtci Systec Danieli. Nakon toga dolazi u tvrtku Elektrokem kao razvojni inženjer. Treće zaposlenje mu je u tvrci Aalborg industries kao servisni inžinjer, te onda dolazi u tvrtku Preventa kao ispitivač električnih instalacija i stručnjak zaštite na radu. Zadnje radno mjesto prije dolaska na Tehničko veleučilište u Zagrebu gdje radi i danas je bilo u tvrci Elektro-Cecić gdje je radio kao ispitivač električnih instalacija i stručnjak zaštite na radu. Na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu izvodi nastavu iz Automatskog Upravljanja, Elemenata automatizacije i Sustava automatizacije.

 

Tijekom rada na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu sudjeluje u nadzoru i projektiranju raznih elektroinstalaterskih radova u građevinarstvu i industriji.