Nikolina Kasunić

 

Nikolina Kasunić

e-mail: nkasunic@tvz.hr

Kratki životopis

Nikolina Kasunić rođena je 1985. u Zagrebu, gdje završava osnovnu školu i  X. Gimnaziju. U srpnju 2008. stječe diplomu inženjera elektrotehnike na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu. Zvanje stručnog specijalista inženjera informatičkih tehnologija stječe u srpnju 2011. također na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu.

 

Na završnoj godini stručnog studija elektrotehnike stječe CCNA certifikat. Tijekom pohađanja CCNP akademije, 2009. polaže 3 ispita za stjecanje CCNP certifikata.

 

Na prvim poslovima angaĹľirala se još kao studentica u tvrtki Eurotrade d.o.o., Službi za korisnike HT-a te NetAkademiji Tehničkog veleučilišta u Zagrebu. Na NetAkademiji počinje kao instruktor za IT Essentials i CCNA programe te potom postaje Voditeljica Cisco edukacija. Uz rad na NetAkademiji radi i kao laborant na mrežnim kolegijima. U rujnu 2013. stječe nastavno zvanje asistenta te u siječnju 2019. godine stječe nastavno zvanje predavača.

 

Tijekom rada sudjelovala je na nekoliko većih i manjih projekata od kojih se mogu izdvojiti EU projekt:  “Razvoj međužupanijskog e-learning sustava za ustanove za obrazovanje odraslih” – Ugovor br. IPA4.1.3.2.02.01.c02; „Razvoj nove generacije Eco Smart proizvoda poduzeća Oprema d.d.“  – Ugovor KK.01.2.1.01.0104; “Internacionalizacija stručnog diplomskog specijalističkog studija Informacijska sigurnost i digitalna forenzika – Ugovor UP.03.1.1.02.0005; Centar izvrsnosti – projekt Cisco Academy Support Centar Tehničkog veleučilišta u Zagrebu financiran od strane Cisco Systems; IT in High Schools – projekt Cisco Academy Support Centar Tehničkog veleučilišta u Zagrebu.