Ognjen Staničić

 

Ognjen Staničić

e-mail: ognjen.stanicic@tvz.hr

Kratki životopis

Ognjen Staničić je rođen 1985. godine u Zagrebu. U Zagrebu završava osnovnu školu Pantovčak i V. gimnaziju. Po završetku gimnazije 2004. godine upisuje Fakultet elektrotehnike i računarstva, Sveučilišta u Zagrebu, na kojemu diplomira 2010. godine. Završetkom fakulteta stječe zvanje diplomiranoga inženjera računarstva. Trenutno pohađa doktorski studij na Fakultetu za elektrotehniku i računarstvo.

 

Od 2011. je zaposlenik Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, gdje je godine 2015. izabran u nastavno zvanje predavača. Nositelj je kolegija Interaktivno programiranje na webu, Napredno JavaScript programiranje i Bridž. Na Netakademiji je bio predavač na PHP edukaciji. Uključen je kao programer u projekte na TVZ-u vezane uz Kvalitetu i Kadrovsku.

 

Primarni interesi rada i obrazovanja je razvoj modernih web aplikacija primarno pomoću programskog jezika JavaScript i njegovih radnih okvira (Angular, Node.js). Aktivno se služi engleskim jezikom iz kojega posjeduje certifikat Certificate of Proficiency in English (CPE).

 

Hobi mu je Bridž iz čega je bio više puta reprezentativac i prvak Hrvatske.