Aktivna suradnja s gospodarstvom cilj je i pokretač svih stručnih i znanstvenih aktivnosti na Veleučilištu. Svaki od odjela tijesno surađuje s konkretnim gospodarskim  subjektima razvijajući i unapređujući nastavni kurikulum, ali i aktivnim sudjelovanjem vodećih stručnaka iz industrije u nastavi, stručnoj praksi i izradi završnih i diplomskih radova.

13. međunarodni Sajam stipendija i visokog obrazovanja

Austrija je zemlja partner ovogodišnjeg 13. međunarodnog Sajma stipendija i visokog obrazovanja, koji se održava 17.10.2017. u Zagrebu i 19.10.2017. u Rijeci.

 

Osim austrijskih obrazovnih institucija, na sajmu će se predstaviti i austrijske tvrtke iz tehnološkog i IT-sektora, kao i njihova predstavništva u Hrvatskoj, koje studentima, apsolventima i diplomantima hrvatskih sveučilišta iz STEM-područja nude mogućnost obrazovanja, stručnog usavršavanja i razvoja karijere – kako u Austriji, tako i u Hrvatskoj.

 

Pozivamo sve studente Tehničkog veleučilišta u Zgrebu da nas posjete i iskoriste priliku razgovora s 9 konkretnih austrijskih poslodavaca. Više o događaju na

 

http://www.advantageaustria.org/hr/events/Recruiting.hr.html

Kako ostvariti kontakt

Najčešći oblici suradnje s tvrtkama koje su međunarodno relevantne u području studentske specijalizacije u pravilu se baziraju na elementima koji našim studentima osiguravaju direktan uvid u recentna industrijska znanja i praksu, te znatno podižu osobnu zapošljivost.

 

Liste nekih od tvrtki s kojima imamo potpisan sporazum o suradnji u područjima zajedničkog interesa i s kojima preko karijernih savjetnika vašeg odjela možete i direktno stupiti u kontakt nalaze se na stranicama

 

https://www.tvz.hr/medunarodna-i-nacionalna-suradnja/suradnja-s-gospodarstvom