NetAkademija rođena je 2000. godine kao dio Tehničkog veleučilišta u Zagrebu. Prva je lokalna Cisco Networking Akademija u Hrvatskoj koja provodi CCNA edukacijski program te je među prvima koja nudi CCNP i CCNP Security tečajeve i PHP/SQL program kao jedini takav u državi.

Od strane Cisco-a proglašeni smo za najbolju lokalnu akademiju u EMEA-i (Europa, Bliski Istok, Afrika) te su nam dodijeljene i prestižne nagrade Education Recognition, Extraordinary Contributions i Pioneer Recognition. Do sada su nam dodijeljene dvije nagrade za izvrsnost u izvođenju CCNP programa kao i nagrada za izvrsnost u izvođenju CCNA Security programa.

Stalnim praćenjem stanja na tržištu, svakodnevno proširujemo svoju ponudu naprednim tehnologijama poput mobilnog računarstva, internetskih i mrežnih tehnologija, multimedije i drugih područja. Posebnu pozornost poklanjamo i razvojnim tehnologijama, od kojih se ističu specijalistički programi JaveiOS i Android edukacija.

Osim ICT programima, konkurentnost na tržištu rada nudimo i kroz različite tečajeve upravljanja projektima i internet marketinga.

Investirali smo tisuće sati u razvoj edukacija i usluga koje s ljubavlju i predanošću prenosimo na naše polaznike koji stječu nova znanja i vještine neophodne za svoj profesionalni razvoj. Zajedno s instruktorima posvetili smo se prenošenju znanja, a koliko uspijevamo u tome svjedoče i mnoge nagrade i pohvale naših vjernih polaznika koja nas iznimno vesele, jer nam to dokazuje da smo na pravom putu

Godina osnivanja

2000. godina

OSNIVATELJ

Tehničko veleučilište u Zagrebu

VODITELJ

Goran Sirovatka

Skip to content