Uvodno predavanje za studente 1 godine preddiplomskih studija Informatičko-računarskog
odjela
  (redovni/izvanredni stručni studij informatike/računarstva) će se održati u Cinestar Avenue Mall (Av. Dubrovnik 16) u ponedjeljak 3.10.2022. u 10h.

Uvodno predavanje za studente 1 godine preddiplomskih studija Strojarskog odjela (redovni/izvanredni stručni studij mehatronike/strojarstva) će se održati u Cinestar Avenue Mall (Av. Dubrovnik 16) u ponedjeljak 3.10.2022. u 12h.

Uvodno predavanje za brucoše redovitog i izvanrednog studija graditeljstva održat će se u  ponedjeljak 3. listopada 2022. godine s početkom u 8:15 sati  u dvorani VP, A.V. Holjevca 15.  
Nakon uvodnog predavanja nastava se od 9:00 sati odvija prema rasporedu.

Uvodno predavanje za brucoše redovitog i izvanrednog studija elektrotehnike je prema rasporedu sati objavljen je pod moj.tvz.hr NASTAVA -> RASPORED SATI u repozitoriju.

Uvodno predavanje za studente specijalističkog studija informatike održati će se 3.10.2022 u 17h na lokaciji PUO (uč. 6) u trajanju od 10ak minuta, nakon čega se u istoj učionici nastavlja s nastavom iz kolegija Matematika.
Nastava za sve studente (RED+IZV) na specijalističkom diplomskom stručnom studiju informatike počinje u ponedjeljak 3.10.2022 po rasporedu objavljenom na moj.tvz.hr portalu i stranicama https://upisi.tvz.hr/Home/Obavijesti.

Ostala nastava će se održati prema rasporedu sati (moj.tvz->nastava->raspored sati)

Skip to content