Kad već izgaraš od fakultetskog znanja, postani dio sljedeće pripravničke generacije A1 Start programa profesionalnog razvoja. Lansiraj vlastitu karijeru uz najmodernije platforme za učenje, iskusnog i predanog mentora te rad na stvarnim digitalnim projektima.

Zašto je izvrsna odluka da se prijaviš?
– Prvo ono što se možda podrazumijeva – osim što je program plaćen, imaš sve benefite kao A1 zaposlenik, a njih ima jaaako puno (provjeri detalje ovdje).
– Stječeš praktično iskustvo na zanimljivim i inovativnim projektima, a to daje tvojoj karijeri mega ubrzanje.
– Dobit ćeš ciljeve, program edukacije, jasan razvojni plan i podršku mentora.
– Imaš pristup najmodernijim digitalnim tehnologijama, te postaješ dio super naprednih procesa digitalne transformacije.
– Sudjeluješ na različitim događanjima (i kultnim partyjima) unutar tvrtke. Postaješ dio A1 zajednice.

Za koga je A1 Start?

Za diplomante i one koji su završili faks u zadnjih 12 mjeseci.
Za detalje o tome koje obrazovanje je potrebno za određena područja – klik na prijavu!

Kako izgleda pripravnički program?

Na početku će tvoj fokus u učenju biti savladavanje formalnih znanja iz područja u kojem ćeš raditi (npr. DWH, Pyhton, SQL, Java, Power BI itd). Edukacije se sastoje od formalnih treninga i praktičnog rada na konkretnim primjerima. Učit ćeš i dodatne vještine: storytelling i prezentacija, efikasna komunikacija i agilni rad. Za čas ćeš biti verzija 2.0!

U prvih par mjeseci radiš na jednom od projekta tvojeg mentora. On(a) će ti osigurati okruženje u kojem radiš na konkretnim zadacima iz kojih pak direktno učiš procese i način rada i primjenjuješ znanja stečena na edukacijama.

Mentor će isprva biti stalno uz tebe, no kako vrijeme odmiče imat ćeš sve više samostalnosti i prilike da sam upravljaš dijelovima projekata.

Otvorene pozicije:

Više o samom programu možeš pročitati ovdje: https://jobs.a1.com/hr/a1-start-2/. Prijave su otvorene do 9.6.2022!

Skip to content