Prvi Career Day ikad, u organizaciji Studentskog zbora TVZ-a, zamišljen je kao događaj na kojem ćete se moći spojiti s uspješnim tvrtkama iz 6 različitih industrija: elektrotehnike, graditeljstva, informatike, mehatronike, računarstva i strojarstva. Na svakom od štandova moći ćete se upoznati s tvrtkama i čuti potencijalne buduće poslodavce koji će Vam prezentirati rad i djelo svoje tvrtke.

Također, imat ćete jedinstvenu priliku popričati sa svim predstavnicima tvrtki iz Vašeg područja i saznati sve što Vas zanima, bile to informacije o različitim načinima donošenja karijernih odluka, razvoju karijere u industriji za koju se obrazujete, o vještinama s kojima bi se najbolje mogli približiti poslodavcima ili se samo povezati s njima na LinkedInu za moguću suradnju.

Mogućnosti na Career Dayu je stvarno mnogo, ne samo da pokažete koliko ozbiljno razmišljate o svojoj karijeri nakon završetka studija, nego je i prilika da ozbiljno impresionirate partnere. Predstavite se u najboljem svijetlu i iskoristite maksimum svog potencijala kako bi vam bile otvorene prilike za stručnu praksu i iskustvo u tvrtki vaših snova!

Nadamo se da ćete se odazvati u što većem broju i da ćete ostvariti šansu u kojoj možete direktno sklopiti poznanstva s tvrtkama i već na faksu krenuti prema sjajnoj budućnosti!

Na vrijeme saznajte sve informacije o 1. Career Dayu ikad putem Instagram profila: https://www.instagram.com/tvzcareerday/ ili na našoj web stranici: https://careerday.tvz.hr/

Categories: Vijesti@TVZ

Skip to content