Voliš programirati? Želiš raditi na projektima?
 
Ako si odgovorio/la pozitivno na gornja pitanja, tada si odličan kandidat za pridruživanje LinkedIn grupi “Delphi and C++Builder developers hub
 
Cilj grupe je povezivanje Delphi i C++Builder programera s organizacijama kojima je potreban taj profil programera.
 
Razlog osnivanja su sve češći zahtjevi organizacija iz regije da ih povežemo s raspoloživim programerima kako bi im pomogli u radu na novim projektima. U osnivanju ove grupe vidimo mogućnost lakšeg zaposlenja studenata tijekom i po završetku studija.
 
Članovi grupe mogu biti pojedinci programeri koji su u potrazi za sljedećim projektom na kojem će raditi, kao i organizacije koje traže programere sa znanjem Delphi i C++Builder alata. Poželjne su sve razine znanja programiranja, od početničke do napredne jer organizacije često traže pripravnike koje će same dalje educirati za rad na projektu.
 
Ukoliko će postojati interes, Embarcadero Distribucija može organizirati dodatnu edukaciju studenata za rad s Delphi i C++Builder alatima za studente koji imaju osnovna znanja programiranja u drugim alatima. Da bi pristupili grupi, otvorite svoj profil na LinkedIn-u ukoliko ga još nemate, a u samom profilu možete navesti koje razvojne alate poznajete, projekte na kojima ste radili i kakvo vam je radno iskustvo. Otvaranje profila na LinkedIn-u je besplatno.
 
Članstvo u grupi je besplatno, bez obaveza i nije uvjetovano kupovinom Embarcadero alata.
 
Način funkcioniranja grupe je da organizacije objave oglas (post) u kojem traže programere s određenim iskustvom, a programeri se tada jave direktno organizaciji koja je objavila oglas.
 
Grupi se može besplatno i bez obaveze pristupiti na adresi https://www.linkedin.com/groups/12477420/
 
Službeni jezik komunikacije na grupi je hrvatski s obzirom da je grupa fokusirana na regiju Adriatik, a dobrodošli su članovi i oglasi koji koriste i druge jezike.
 
Osnivač i moderator grupe je Embarcadero Distribucija @ KONTO d.o.o. Požega.
 
Pozivamo vas da se pridružite novoosnovanoj grupi!

Categories: Vijesti@TVZ

Skip to content