U četvrtak, 9.1.2020. godine na TVZ-u je održano prvo predavanje TVZ programa „Back to School“ na kojem su prisustvovali odabrani zaposlenici tvrtke Oradian.

 

Program je pokrenut upravo na njihov interes, kada je CTO Oradiana Božidar Pavlović predložio da on i njegovi zaposlenici dođu na odabrano predavanje u okviru kolegija „Digitalna ekonomija i novi poslovni modeli“ Specijalističkog diplomskog stručnog studija Digitalna ekonomija.

 

Samo predavanje bilo je završno predavanje cijelog kolegija, bazirano na knjizi „Digital to the Core“ i u trajanju 3 školska sata dalo niz konkretnih primjera i koncepata transformacije svjetskih poslovnih tvrtki. A doprinos tvrtke Oradian bio je u zanimljivoj diskusiji sa studentima nakon predavanja.

 

Time je uspješno predstavljen model, kojeg će osim dr.sc. Vjerana Bušelića i odabranih predavanja kolegija „Informacijska pismenost i kritičko razmišljanje“ i „Management soft skills“, nadamo se koristiti i drugi predavači i tvrtke s kojima TVZ ima potpisan Sporazum o suradnji na području stručnog obrazovanja i studentske zapošljivosti.

Objavljeno: 13.1.2020.