Statutom Tehničkog veleučilišta u Zagrebu od lipnja 2023. osnovan je Ured za projekte koji pruža savjetodavnu i stručnu potporu u pripremi i provedbi projekata djelatnicima na Veleučilištu.

Ured za projekte zadužen je za kontinuirano praćenje podataka o projektima i projektnim aktivnostima koje se provode na Veleučilištu s ciljem osiguravanja visoke kvalitete projekata, suradnje i konkurentnosti Veleučilišta. 

Aktivnosti Ureda uključuju redovito prikupljanje informacija i obavještavanje djelatnika Veleučilišta o mogućnostima financiranja projekata te otvorenim pozivima i natječajima za dodjelu projekata. 

Ured za projekte pruža potporu djelatnicima Veleučilišta u koordiniranju komunikacije s partnerima, podugovaračkim i suradničkim institucijama te u pripremama za pregovaranje i ugovaranje projekata kao i u zaključivanju i arhiviranju projekata.

Sve projektne inicijative zaposlenika Veleučilišta potrebno je prijaviti putem obrasca OB-0044-01-Obrazac_Prijedlog-projektne-ideje-EU-projekti i dostaviti na mail Ureda za projekte projekti@tvz.hr

Predstavljanje rada Ureda za projekte TVZ-a

Dana 23.04.2024. na 7. redovitoj sjednici SVV-a djelatnice Ureda za projekte, Rukovoditeljica ureda Ana Mišević i Voditeljica ureda Ivana Pleša Kelek

u svom izlaganju predstavile su rad Ureda za projekte, projekte u provedbi na TVZ-u, otvorene EU natječaje i natječaje koji su u najavi i od interesa za instituciju.

Prezentacija sa izlaganja nalazi se u nastavku

Kontakti:

Rukovoditeljica ureda za projekte: Ana Mišević

mail: ana.misevic@tvz.hr

 

Voditeljica ureda za projekte: Ivana Pleša Kelek

mail: ivana.plesa.kelek@tvz.hr

 mob: 099/613 2912

Skip to content