Studentski zbor TVZ-a je studentska organizacija koja predstavlja studente, štiti njihove interese te sudjeluje u odlučivanju u tijelima Veleučilišta, a djeluje putem studentskih predstavnika koji se biraju na izborima.

Studentski zbor postoji radi svojih studenata, kvalitetnije komunikacije s nastavnim i administrativnim osobljem, kontinuirano unapređujući studentski život i rad na Veleučilištu. Članovi Studentskog zbora tako aktivno pomažu u organizacijama stručnih radionica i natjecanja, sudjeluju u humanitarnim akcijama i brojnim aktivnostima studenskog predstavljanja TVZ-a poput onih promotivnih na Smotri Sveučilišta u Zagrebu ili zastupničkih u Vijeću studenata veleučilišta i visokih škola.

Studentski zbor prati aktualna zbivanja na Veleučilištu i prenosi relevantne informacije vezane uz studij na svojim stranicama. Preko internetske stranice, studenti mogu pristupiti i Facebook stranicama za pojedini kolegij, svakog studija na Veleučilištu, gdje se vode konstruktivne rasprave sa predavanja ili vježbi.

Studentski zbor je jedinstveno mjesto koje pruža uvid u Veleučilište iz perspektive studenata i gdje se najlakše može vidjeti što studenti misle te kako žive svoj studij.

szbor.tvz.hr.

Skip to content