U ova malo rečeno „čudna“ vremena, lijepo je kada imamo nešto čime se doista vrijedi pohvaliti, pa i biti ponosan što smo dio institucije koja ima zapažene rezultate i na međunarodnoj razini. Naša kolegica, Nikolina Kasunić kao voditeljica Cisco edukacija na NetAkademiji, osvojila je nagradu za Women in Networking za 2019. g. za našu regiju (Europe-Central/Russia/CIS).

 

Ova nagrada nije slučajnost, već je rezultat njenog dugogodišnjeg predanog rada na održavanju funkcionalnosti mrežne opreme kojom se svi polaznici Cisco akademije i njihovi instruktori služe, kao i na kontinuiranoj komunikaciji i podršci sa svima koji imaju bilo kakav upit vezan uz Cisco akademiju, i to ne samo u Hrvatskoj nego i van nje, o čemu ova nagrada također govori.

 

Cisco kao međunarodna kompanija koja pored gospodarstva surađuje i s velikim brojem obrazovnih institucija, prepoznao je i nagradio kvalitetu njenog rada, komunikacijske vještine i dugogodišnju serioznost, a time i TVZ-a kao institucije unutar koje Cisco akademija u Hrvatskoj funkcionira.

 

U nastavku je potvrda o dodijeljenoj nagradi koju je naša Nikolina jučer dobila. Čestitamo!

 

Objavljeno: 26.5.2020.