Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri otvoren je s ciljem poticanja cjeloživotnog razvoja karijere kroz unaprjeđenje osobnih potencijala korisnika. Misija Centra je omogućiti široj zajednici usluge profesionalnog usmjeravanja kako bi odabrali odgovarajuće obrazovanje i zaposlenje, te na taj način pridonijeli razvoju zajednice i gospodarstva. Sudjelujemo na svim događanjima vezanima za obrazovanja (npr. Sajam stipendija, Smotra sveučilišta, Sajam poslova), razvoja karijere (Dani karijera na pojedinim fakultetima i školama) i surađujemo s institucijama s kojima radimo na zajedničkim projektima informiranja učenika (npr. Institut za razvoj obrazovanja, Agencija za mobilnost i programe Europske unije), sve u svrhu pružanja što kvalitetnije usluge i sveobuhvatnih informacija.

 

Jedna od ciljnih skupina CISOK-a su studenti. Kroz informiranja, savjetovanja, radionice, grupne i individualne aktivnosti nudimo pomoć oko razvoja karijere i izlaska na tržište rada. Svim studentima namijenjeni su i razni e-alati – samoprocjena interesa, osobina, vještina, kao i pregled slike tržišta rada.

 

Ovim putem Vas želimo pobliže upoznati s aktivnostima namijenjenima studentima. Nudimo mogućnost organiziranja radionica, prezentacija koje uključuju teme aktivnog traženja posla, pisanja životopisa i molbe, predstavljanja potencijalnim poslodavcima, a i razne aktivnosti namijenjene razvoju i osvještavanju vještina potrebnih na radnom mjestu. Radionice se prilagođavaju ovisno o potrebama studenata, a mogu se provoditi u našimCentrima ili, ovisno o organizacijskim mogućnostima, na fakultetu. U privitku Vam dostavljamo popis radionica koje imamo u ponudi, uz mogućnost kombiniranja tema za koje ste zainteresirani. Osim radionica, studentima nudimo mogućnosti individualnog informiranja i savjetovanja.

 

Napominjemo da su sve usluge Centra besplatne.

 

Nadamo se Vašem odazivu i budućoj uspješnoj suradnji.

Dodatne informacije o našem Centru možete pronaći na stranici www.cisok.hr, a za sve informacije slobodno nas kontaktirajte.

 

Srdačan pozdrav,

stručni savjetnici CISOK-a

Objavljeno: 11.1.2018.