U okviru projekta „Moderno obrazovanje stručnih prvostupnika/ca mehatronike usklađeno sa zahtjevima HKO-a” Strojarski odjel TVZ-a organizira gostujuće predavanje g. Ivana Golubića iz tvrtke MVT Solutions iz Zagreba, s temom “IoT platforma u praksi”. Predavanje će se održati u terminu predavanja iz predmeta Projektiranje ugrađenih računalnih sustava preddiplomskog stručnog studija Mehatronike dana 25. 10. 2019. u 19:30 sati na lokaciji Konavoska 2, Mala dvorana.

 

Cilj predavanja je studentima približiti industriju interneta stvari na zanimljiv i praktičan način. Kroz predavanje ćemo ukratko pojasniti ulogu IoT platformi u svijetu, primjere uporabe IoTaaP razvojne platforme na temelju realnih projekata. Osim samog predavanja jednom od sudionika ćemo osigurati na poklon jedan IoTaaP Magnolia razvojni modul.

 

Predavanje će održati g. Ivan Golubić, koji bi predavanju pridružio i nekoliko kolega koji naknadno mogu odgovarati i na postavljena pitanja uz g. Golubića. Trenutno je Ivan Golubić osnivač tvrtke MVT Solutions iz Zagreba, koju je pokrenuo za vrijeme studiranja na TVZ-u. Tvrtka trenutno ima tendenciju postati lider u regionalnoj ICT industriji.

 

Uz 6 godina iskustva na raznim projektima Ivan Golubić stekao je razna znanja iz područja ugrađenih računalnih sustava, interneta stvari, ali i vođenja poslovanja općenito. MVT Solutions je u proteklih nekoliko godina radio na velikim projektima poput pametnog električnog bicikla Grunner za Dubai Police.

Objavljeno: 17.10.2019.