„Dajte mi da osjetim!” je nacionalna humanitarna kampanja za pomoć djeci s razvojnim teškoćama i Centru za odgoj i obrazovanje Krapinske Toplice u organizaciji Rotaract kluba Zagreb Gradec.

 

Spomenutoj djeci potreba je rana intervencija zato što imaju problema s govorom, kretanjem, osjetom. Jednostavnim rječnikom, otežano im je normalno funkcioniranje u zajednici.

 

U Krapinsko-zagorskoj županiji ne postoji institucija koja pruža tu socijalnu uslugu svima i bez naknade, a broj djece kojoj je pomoć potrebna svakodnevno raste.

 

Trudimo se to promijeniti pa zato prikupljamo sredstva za opremanje interaktivnog kabineta za ranu intervenciju specijalnom didaktičkom opremom. Ona je potrebna Centru kako bi mogao potpisati ugovor s Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku te počeo brinuti o djeci i pružati spomenutu uslugu.

 

Pomozite da djeca krenu što ranije za sretnije kasnije. Sredstva možete donirati na web stranici akcije www.dajmoimdaosjete.org, pozivom na humanitarni akcijski broj 060/950-950 ili uplatom na humanitarni žiro-račun HR9323600001502574383.

 

Dajmo im da osjete!

Objavljeno: 18.10.2019.