Posjet Stručnog povjerenstva AZVO-a Tehničkom Veleučilištu u Zagrebu u svezi inicijalne akreditacije novog Specijalističkog stručnog diplomskog studijskog programa Informacijska sigurnost i digitalna forenzika

 

Poštovani studenti,

 

Specijalistički diplomski stručni studij Informacijska sigurnost i digitalna forenzika Tehničkog veleučilišta u Zagrebu trenutno prolazi postupak inicijalne akreditacije koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje. U tu svrhu naše visoko učilište posjetiti će stručno povjerenstvo. Obvezan su dio protokola posjeta odvojeni sastanci s upravom visokog učilišta, predstavnicima nastavnog i nenastavnog osoblja i studentima.

 

Ljubazno Vas molimo da se u četvrtak, 13. srpnja 2017. g. s početkom u 11:45 h, Vijećnica TVZ-a, Vrbik 8, u što većem broju odazovete na sastanak sa stručnim povjerenstvom koje bi željelo čuti i vaš glas.

 

Više o samom postupku inicijalne akreditacije možete naći na internetskoj stranici Agencije za znanost i visoko obrazovanje:

 

https://www.azvo.hr/hr/vrednovanja/postupci-vrednovanja-u-visokom-obrazovanju/inicijalna-akreditacija-studijskih-programa

 

Unaprijed zahvaljujemo na dolasku!

 

Koordinator inicijalne akreditacije

 

mr.sc. Marinko Žagar v.predavač

Objavljeno: 4.7.2017.