Drage kolegice i kolege,

 

U protekle dvije godine prošli smo mnogo toga. Naplesali smo se na Brucošijadama, naučili puno toga na TVZ Mc2 natjecanju, otkrili nove svjetove na Erasmus Experienceu. Izborili smo se i za nova prava, ponajviše za pravedniji sustav plaćanja školarina. Puno je toga i između navedenog na što smo ponosni, ali svemu dođe kraj, pa tako i mandatu trenutnih studentskih predstavnika.

 

Vrijeme je za svježa lica, a to možeš biti upravo ti! Sve što ti je potrebno jesu odgovornost, spremnost na timski rad te volja za sudjelovanjem u poboljšanju studentskog standarda na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu. Onima koji to imaju možemo ponuditi sudjelovanje u organizaciji brojnih događanja, druženje s novom ekipom, putovanja po Hrvatskoj i inozemstvu te titulu glavnog posrednika između studenata i predavača.

 

Možda ne možemo ponuditi brda i doline, ali vam zato možemo obećati nezaboravna iskustva, mnogo novih poznanstava te puno smijeha i zabave!

 

Temeljem

odluke Dekana

izbori za Studentski zbor Tehničkog veleučilišta u Zagrebu će se održati 26. ožujka 2020. godine. O provedbi izbora za Studentski zbor brine Izborno povjerenstvo čiji je sastav dostupan

ovdje

 

Kandidature se zaprimaju do 16. ožujka 2020. godine. Upute za kandidate na izborima nalaze se ovdje

Također ih možete pronaći u Dokumentima ili u repozitoriju studentskih referada na moj.tvz.hr.

 

Obrasce koje je uz potvrdu o statusu studenta potrebno priložiti u kandidaturi su:

 

Obrazac I-1
Obrazac I-2

 

Molimo da na kovertu uz ime i prezime kandidata i zamjenika navedete izbornu jedinicu (studij i godinu) za koju se kandidirate. Ukoliko niste sigurni koliko točno potpisa podrške morate skupiti te za sva ostala pitanja vezana uz postupak izbora možete nam se obratiti putem kontakt obrasca ili putem e-mail adrese szbor@tvz.hr.

 

Liste kandidata i njihovih zamjenika bit će objavljene najkasnije do 18. ožujka 2020. godine. Sretno svima!

Objavljeno: 3.3.2020.