U četvrtak 21.11.2019. na Graditeljskom odjelu TVZ-a organizira se pozvano predavanje i radionica pod naslovom: „Podizanje svijesti o poplavama“. Predbilježbe su obvezne!

 

 

Predavači i voditelji radionice su renomirani stručnjaci iz Hrvatske i Slovenije: Samra Polić, dipl.ing.građ. voditeljica radnih timova za podizanja svijesti u Projektima FRISCO1 i FRISCO2.1, mr. sc. Jože Papež iz tvrtke Hidrotehnik Vodnogospodarsko podjetje d.d., Ljubljana i Marija Vizner, dipl.ing.agr., Služba za odnose s javnošću, Ured generalnog direktora, Hrvatske vode, Zagreb.

 

 

Program radionice sastoji se od dva dijela gdje je prvi dio predviđen za prikazivanje filma o poplavama, predstavljanje projekta FRISCO1 i predavanje vezano uz upravljanje rizicima od poplava. Drugi dio je zamišljen kao praktični rad studenata na interaktivnim maketama i natjecanje znanja kroz igricu i kviz.

 

Radionica je u organizaciji hidrotehničara Graditeljskog odjela (mr.sc. Gorana Ćosić-Flajsig, v.pred., dr.sc. Mladen Petričec, prof.v.šk., Ivana Bartolić, pred., Filip Kalinić, asist., Dejan Kovačević, asist.).

 

Plakat najava radionice

 

Plan rada radionice

Objavljeno: 18.11.2019.