Poštovani studenti,

 

U ponedjeljak 5.10.2020. počinje nastava u zimskom semestru akademske godine 2020./2021.

 

Tehničko veleučilište u Zagrebu će provoditi nastavu hibridnim načinom, predavanja i auditorne vježbe online, a ostalu praktičnu nastavu (laboratorijske, konstrukcijske i seminarske vježbe) uživo i online, a sve u ovisnosti o svakom pojedinom kolegiju. Točne satnice za svaki pojedini studij su u izradi i bit će objavljene na stranicama moj.tvz.hr.

 

S obzirom na novu situaciju i izazove koje ta situacija postavlja pred nas, uvodimo ili smo već uveli neke novosti. Od spomenutih novosti, prva koju ste već primijetili su upisi koji su ovog rujna bili u potpunosti provedeni online, a i u budućnosti će se provoditi na isti odnosno još bolji i brži način, te ovim putem zahvaljujemo svim studentima na iskazanom strpljenju i trudu koji ste uložili s našom studentskom službom da se ovi upisi provedu na siguran način za svih 4000 studenata TVZ-a.

 

Osim online upisa, trudit ćemo se da što više administrativnih poslova prebacimo u online način rada, pa tako tijekom ove akademske godine možete očekivati još više novosti u tom pogledu. Za uspješnu komunikaciju i izbjegavanje nesporazuma molimo sve vas da koristite isključivo službene @tvz.hr mail adrese, te vas obavještavamo da sve ostale privatne mail adrese (npr. @gmail.com,…) neće biti dozvoljene u službenoj komunikaciji. Iz navedenog razloga molimo sve studente, a pogotovo brucoše da provjere funkcionalnost svojih korisničkih podataka, te da u slučaju da ne znaju ili nisu aktivirali dostavljene korisničke podatke kontaktiraju studentsku službu.

 

Podsjećam da za izdavanje novih podataka od strane studentske službe, student mora podnijeti molbu i uplatiti 50kn sukladno važećim odlukama, no zbog specifične situacije u kojoj se nalazimo, podatke će studentska služba ponovno izdati (samo jednom) bez naplate troškova molbe do petka 9.10., a nakon toga datuma izdavanje korisničkih podataka neće biti moguće bez dostave potvrde o uplati troškova molbe.

 

Kako bi sva online komunikacija funkcionirala što bolje koristit ćemo sve dostupne službene kanale, a to su web stranice www.tvz.hr, interne stranice moj.tvz.hr, lms sustav lms.tvz.hr, te na kraju službene @tvz.hr mail adrese studenata i nastavnika. Ovim putem skrećem pažnju i naglašavam da su jedino navedeni kanali službeni i da su jedino informacije primljene tim kanalima službene i pouzdane. Naravno, cijelo vrijeme smo u kontaktu sa Studentskim zborom TVZ-a kojeg ćemo stalno obavještavati o svim važnim informacijama za studente.

 

Kod održavanja sve nastave uživo u učionicama TVZ-a držat ćemo se svih propisanih preporuka i zahtjeva mjerodavnih institucija, a ukoliko će to situacija nalagati dogodit će se i sve potrebne promjene u održavanju nastave tako da uvijek osiguramo siguran boravak na lokacijama TVZ-a za sve studente, te nastavno i nenastavno osoblje.

 

Na kraju, želimo svim studentima TVZ-a zaželjeti ugodno i uspješno studiranje u novoj akademskoj 2020./2021. godini.

Objavljeno: 1.10.2020.