Poziv na predstavljanje informatičke tvrtke „Dekod“ i vrsta i načina rada na njihovim više nego zanimljivim projektima, koje će se održati u utorak, 5.3.2019. u 19:00 sati, dvorana F, FSB jug, Ivana Lučića 5.

 

Dekod d.o.o. je informatička tvrtka s iskusnim timom koji je razvio Paganini – nagrađivani i vodeći hrvatski proizvod za on site/on line kupovinu karata za različite događaje (www.ulaznice.hr).

 

Trenutno pripremaju razvoj potpuno nove verzije sustava te širenje na sve platforme. Tvrtku dolaze predstaviti direktor mr.sc. Zoran Löw i Marina Glavak, Voditeljica razvoja poslovanja, kako bi vam pojasnili o kojim se poslovima radi i pod kojim uvjetima, upravo primjereno studiranju uz rad.

 

Bornfight je mlada, novo osnovana tvrtka nastala od dijela već renomirane tvrtke Degordian koja povezuje poslovni konzalting i razvoj visoko tehnoloških rješenja prvenstveno na svjetskom tržištu. Za posao Software Development Intern traže studente koji znaju osnove PHPa, JavaScripta i MySQLa i koji žele raditi na zanimljivim projektima i razvijati se uz podršku 20-ak kolega developera.

 

Predstavljanje traje 20 minuta, tako da nemojte puno kasniti!

 

Dr.sc. Vjeran Bušelić

 

Voditelj Karijernog savjetovališta

Objavljeno: 27.2.2019.