Već šestu godinu zaredom PPK ( PAR Poduzetnički kamp ) organiziramo u suradnji s Gradom Rijekom, a kao odgovor na potrebe za što većim jačanjem poduzetničke misli, znanja, vještina i razvoja ideja.

 

Kamp je svojevrsni nastavak PAR Foruma za mlade pod temom “How Young Entrepreneurs Learn” na kojem smo 2013. godine ugostili gosp. Richard M. Brandt”, direktora Iacocca Instituta iz USA-a i gosp. Emil Tedeschi-ja, hrvatskog poduzetnika i vlasnika Atlantic grupacije.

 

Cilj programa PAR poduzetničkog kampa je rješavanje potreba poduzeća i partnerskih institucija kroz stvaranje novih rješenja. Program je usmjeren na razvoj poduzetničkog razmišljanja, poboljšanje prezentacijskih vještina, komunikacija sa investitorima, prodajnim vještinama i u konačnici osobnom razvoju.

 

S obzirom na turbulentnost tržišta, iznimno je bitno pružiti potporu onima koji se žele aktivno uključiti u poslovni svijet. Iz tog razloga, programom PAR kampa želimo pripremu projektne ideje učiniti što bezbolnijom i kvalitetnijom, ali i pomoći timovima da postave uspješne temelje za daljnji razvoj projekata kroz povezivanje sa pravnim subjektima na tržištu rada.

 

Za više informacija, preuzmite iduće PDF dokumente:

 

 

Objavljeno: 18.6.2018.