Student/ica si građevinskog fakulteta? Zanima te digitalizacija građevinske industrije, nove tehnologije, softveri, kvalitetno projektiranje i BIM način rada? Želiš naučiti raditi vrhunske BIM modele ili već imaš razrađene ideja za projekte? Želiš li raditi u Allplan softveru?

Ako na bar jedno od ovih pitanja možeš odgovoriti sa DA, onda je pravo vrijeme da se prijaviš na prvo regionalno natjecanje Allplan Student Competition i svoje znanje okruniš vrijednim nagradama i nezaboravnim iskustvom.

Prijave su na linku: https://forms.zohopublic.eu/baldinistudio/form/Allplannatjecanjeprijava/formperma/lIK6gcRhhOR3cfHjWJjbfIUQlIMZEAb-R55A0RVkySk?fbclid=IwAR2_LfNTNhROrMHoXDL73vfYXx8PLTqNWdVTAf_5XrfaFVxBiVtfmsTcCy4

Allplan Student Competiton u organizaciji Baldinistudija prvo je regionalno natjecanje koje za cilj ima promociju digitalizacije građevinske industrije, BIM načina rada, promociju kvalitetnog projektiranja i znanja kroz radne zadatke i timske projekte. Prijave traju do 16.4.

Natjecanje je organizirano kroz tri faze:

  1. Online kvalifikacijski test
  2. Allplan Faculty Hackathon (fakultetska natjecanja)
  3. Allplan Regional Hackathon (glavno regionalno natjecanje u Beogradu)

U natjecanju sudjeluje 6 država, 18 gradova i 20 fakulteta iz tvoje regije. Osim povezivanja fakulteta, ovo je odlična prilika da upoznaš kolege iz drugih država, stvoriš mrežu poznanstava i profiliraš se na tržištu rada. Natjecanje podupiru mnoge tvrtke iz građevinske industrije kojima se imaš priliku predstaviti.

I ono glavno – nagrade:

Allplan Faculty Hackaton – Sve pobjednike fakultetskih natjecanja očekuju vrijedne nagrade sponzora, poklon paketi i vaučeri

Allplan Regional Hackathon (glavno regionalno natjecanje u Beogradu):

  1. Laptop + nagrade sponzora i poklon paketi
  2. Tablet + nagrade sponzora i poklon paketi
  3. Earpods + nagrade sponzora i poklon paketi

Ako imaš znanje Allplana i prošao si jednu od studentskih Allplan edukacija tvrtke Baldinistudio, trk na prijave, a ukoliko imaš još nedoumica i želiš se pripremiti za natjecanje, javi nam se na studenti@baldinistudio.hr i šaljemo ti hrpu edukacijski materijala koji će te pripremiti na natjecanje.

Sve informacije potražite na emailu: studenti@baldinistudio.hr ili PDF dokumentu (https://bluebeamstudio.co.uk/share/wrpvbj)

Facebook stranica: https://www.facebook.com/bimstudent.net

Instagram: https://www.instagram.com/bim.student/

WEB: https://www.baldinistudio.hr/

 

Objavljeno: 2.4.2021.