Poštovani,

 

javljamo Vam se u ime splitske DUMP Udruge mladih programera s pozivom na konferenciju koja se održava 17. i 18. svibnja 2019. godine.

 

DUMP Days je tehnološka konferencija koja na jednom mjestu okuplja hrvatsku IT zajednicu – najutjecajnije tvrtke, profesionalce i zainteresirane studente. Ideja konferencije je približavanje IT tehnologija i rješenja zainteresiranoj javnosti.

 

Međutim, veći naglasak se stavlja na IT tvrtke iz grada i regije, kako bi se one predstavile publici, od tehnologija kojima se bave do ljudi koji tu rade. Kroz dva dana moći će se slušati i predavanja i radionice stručnjaka o najnovijim trendovima i tehnologijama u Dev, Design i Tech svijetu.

 

Uzevši u obzir ovogodišnja iskustva i brojke, sljedeće godine očekujemo preko 1500 sudionika, koje su dosad u najvećoj mjeri činili studenti. Na ovim fotografijama možete bolje vidjeti kako je sve izgledalo na prošloj konferenciji i tako nam se lakše pridružiti u viziji za sljedeću.

 

Smatramo kako je ovo idealna prilika za upoznavanje studenata s potencijalnim poslodavcima te smo dosad čuli brojne pozitivne komentare mladih. Zadnje smo dvije godine imali uspješnu suradnju sa Studentskim zborom Tehničkog fakulteta u Rijeci u vidu dolaska nekoliko njihovih studenata u Split na konferenciju.

 

Voljeli bismo da nam se ovaj put pridruže i studenti ostalih sveučilišta pa tako i Vašeg Tehničkog veleučilišta u Zagrebu.

Objavljeno: 14.1.2019.