Pridruži se 11. izdanju COMBIS konferencije, od 27. od 29. rujna u novom Konvencijskom centru Solaris Beach Resorta u Šibeniku!

 

COMBIS je osigurao besplatne kotizacije i prijevoz iz Zagreba za sve redovne studente FER-a i FOI-ja te redovne studente upisane na smjerove računarstva PMF-a, TVZ-a i Algebre. Dovoljno je predočiti potvrdu o redovnom studiranju i COMBIS konferencija ti je nadohvat ruke!

 

Dok smo mi u žustroj pripremi, ti se požuri prijaviti jer je broj studenskih kotizacija ograničen!

 

Iz programa izdvajamo:

 

 

S CoCo Get Together powered by Cisco ulazimo u 11. izdanje COMBIS konferencije u ležernijem stilu, uz malo humora. Naša je krovna tema CHALLENGE THE FUTURE, stoga ćemo za početak prikazati kako može izgledati budućnost, ali na jedan drugačiji način. Prvi dan pripremili smo i odličnu zabavu uz kuhanje i degustaciju craft piva – CoCo BeerUp. U središtu događanja je Milan Peh, prvi pivski sommelier u Hrvatskoj.

 

Drugi dan 11. COMBIS konferencije rezerviran je za svečano otvaranje te mnogobrojna predavanja i studije slučaja te Party and dinner powered by HT na kojem će nastupiti grupa Vindon Havin. CoCo Vision – prije službenog zatvaranja COMBIS konferencije budi s nama na kratkim inspirativnim prezentacijama iz COMBISa i saznaj kako naši top stručnjaci vide budućnost tehnologije. Pripremamo i pregršt dodatnog sadržaja koji smo nazvali CoCo PowerUp, a čine ga CoCo Quiz na temu piva, te CoCo Cartoon na kojem kreiramo digitalne karikature koje ćete moći dijeliti putem društvenih mreža.

 

Ako te još treba nagovarati, pogledaj video najavu konferencije! J

 

U studentsku kotizaciju je uključeno: pristup svim predavanjima, stručni materijali COMBIS konferencije, konferencijski ručkovi, svečane večere te prijevoz iz Zagreba.

 

Hrana i piće su uključeni u kotizaciju. Tako će ručak i večera biti posluženi prema programu konferencije, a između predavanja sudionicima konferencije će ispred dvorana biti posluženi kava, čaj i osvježavajuća pića. Smještaj nije uključen u kotizaciju.

 

Za dodatne informacije vezane uz registraciju, smještaj i prijevoz možeš kontaktirati agenciju MeetMe na e-mail i telefon: combiskonferencija2017@meetme.hr, 01/4550-334. Za sva ostala pitanja vezana uz COMBIS konferenciju nazovi COMBIS na tel.: 01/3657-532 ili pošalji e-mail na adresu: marketing@combis.hr.

 

COMBIS

Objavljeno: 7.9.2017.