Drage studentice i studenti,

 

udruga završenih studenata Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, Alumni TVZ u suradnji sa Savjetovalištem za studente i uposlenike TVZ-a te tvrtkama Microblink i Končar, pripremili smo za vas tribinu o procesu zapošljavanja koja će se održati 23.1.2019. u Velikoj dvorani na Konavoskoj s početkom u 19h.

 

Na tribini ćete saznati kako se već tijekom studija možete uz naše Savjetovalište i stručno vodstvo pripremiti za zapošljavanje. Također, bit će riječi o tome kako napisati molbu, što staviti u CV te da li je važno uopće imati LinkedIn profil. Osim toga, naše tvrtke partneri, Microblink i Končar će vam opisati kako izgleda razgovor za posao i procjena kandidata iz vlastitih iskustava i primjera. Naravno, kao i uvijek na našim tribinama, ostavit ćemo vremena za sva vaša pitanja i druženje s našim gostima kako biste mogli saznati dodatne informacije koje vas zanimaju.

 

P.S. imat ćemo i goste iz organizacije Mc2 koji će Vam prenijeti nekoliko informacija vezanih uz ovogodišnje natjecanje pa svakako dođite i prvi saznajte o čemu je riječ ove godine (klopa i cuga zagarantirani).

 

Vidimo se!
Alumni TVZ-a

 

Partneri projekta: Tehničko veleučilište u Zagrebu, Studentski zbor Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, TVZ Mc2

Objavljeno: 17.1.2019.