S obzirom na prijašnja pozitivna iskustva i visoku uspješnost pri polaganju državne mature, Tehničko veleučilište u Zagrebu ponovno organizira besplatne pripreme iz matematike A razine.

 

Za studiranje na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu, potrebno je položiti ispit A razine zato za sve učenike koji izaberu Tehničko veleučilište u Zagrebu kao svoj prvi, drugi ili treći izbor, organiziramo BESPLATNE pripreme za polaganje ispita A razine iz matematike, u trajanju od 36 sati, tijekom 9 subota po 4 sata.

 

Pripreme počinju 02.ožujka 2019. i traju do 27.travnja, s dodatnim terminom ponavljanja 22.lipnja. Termin održavanja priprema je subotama od 9 do 13 sati.

 

Da bi pripreme za polaganje mature bile lakše, profesor matematičkih predmeta na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu, mr.sc. Bojan Kovačić, dipl.ing.mat., pripremio je na svojoj osobnoj internetskoj stranici dodatne materijale i sve riješene prethodne ispite državne mature na objema razinama (osnovnoj i višoj). Mjesto održavanja priprema je na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu, Konavoska 2 te na graditeljskom odjelu Tehničkog veleučilišta na Aveniji Većeslava Holjevca 15. Učenici se mogu prijaviti putem web stranice: cjelozivotno.tvz.hr ili e-mail: vtadic@tvz.hr.

Objavljeno: 7.2.2019.