Dosta ti je teorije? Vrijeme je za praksu? Upiši Span akademiju i saznaj kako izgleda rad na realnom projektu i razvoj pravih tehnoloških rješenja u pravom IT okruženju! Tijekom 2 mjeseca trajanja Akademije radit ćeš na stvarnim projektima uz pomoć mentora i ostalih kolega u Spanovim uredima u Zagrebu.

 

 

Četvrta generacija Spanove akademije posvećena je stjecanju praktičnog znanja iz područja infrastrukture. Proći ćeš kroz osnove networkinga i brojnih rješenja baziranih na Microsoft tehnologijama, poput Active Directoryja, PowerShella, Group Policyja, DNS-a, Exchangea/Officea 365, Azurea, SCCM-a/SCOM-a… Osim učenja novih tehnologija i rada na izazovnim projektima, čekaju te nova poznanstva, zanimljiva iskustva, neformalna druženja, pub kvizovi i još mnogo toga! Akademija počinje 22. srpnja i traje do 22. rujna, a program Akademije odvija se svaki dan po 6 radnih sati.

 

 

Na Akademiju se mogu prijaviti studenti s tehničkih fakulteta (IT usmjerenje) i maturanti tehničkih škola (IT usmjerenje). Ako već imaš iskustva u IT-u ili u slobodno vrijeme razvijaš vlastita IT rješenja – odlično! No, ne brini. Iskustvo vezano za rad u IT-u je poželjno, ali nije nužno. Cijenimo motivaciju i entuzijazam! Kroz Span akademiju ćeš naučiti sve što ti je potrebno! Uz to, tijekom Akademije polaznici dobivaju novčanu naknadu za sudjelovanje i Akademija se može smatrati stručnom praksom kao jedan od kolegija/predmeta/uvjeta na fakultetu ili školi. Oni najbolji polaznici imaju priliku postati stalni članovi Spanovog tima. Mnogi postojeći Spanovci su polaznici ranijih Akademija!

 

 

Prijave traju do 15. lipnja, a prijavit se možeš na Spanovim stranicama već danas!

 

Službena stranica Akademije: academy.span.eu

 

Prijave: https://posao.span.eu/jobs/span-academy-epN?utm_source=web-span&utm_medium=direct&utm_campaign=Span-Academy

 

Youtube Span akademija: https://www.youtube.com/watch?v=udoV8xKamgA

 

Youtube Service desk role: https://www.youtube.com/watch?v=37C2BKpMDKs

 

Službena stranica Spana: https://span.eu/

 

 

Objavljeno: 24.5.2019.