Savjetovalište za studente nudi pomoć studentima koji se susreću s najrazličitijim teškoćama tijekom studiranja te im tako omogućava postizanje boljih akademskih, profesionalnih i životnih rezultata.

 

Okuplja čitav tim stručnjaka koji je studentima uvijek na raspolaganju. Psiholozi tako studentima pružaju stručnu pomoć u rješavanju problema vezanih uz teškoće u učenju, organizaciju vremena, prilagođavanju studiju, ispitnu anksioznost, teškoće u odnosima s drugima, itd. Liječnici ih savjetuju kako čuvati i unaprijediti svoje zdravlje, a studenti s invaliditetom mogu zatražiti informacije o načinima rješavanja problema vezanih uz specifične teškoće s kojima se susreću tijekom studiranja. I konačno, savjetovanje o poslovnom komuniciranju odvija se kroz radionice na engleskom jeziku, a karijerni savjetnici studentima daju savjete u pogledu budućeg profesionalnog života.

 

Pored svojih redovnih zadaća, Savjetovalište organizira brojne dodatne aktivnosti, među kojima izdvajamo radionice vezane uz područja psihologije i zdravstva te tribine o zapošljivosti.

 

savjetovaliste.tvz.hr.