Sportska udruga studenata (SUS TVZ) bavi se svim sportskim aktivnostima na Veleučilištu kojima se poklanja posebna pažnja. Studenti redovito sudjeluju na raznim sportskim natjecanjima na lokalnoj, državnoj i međunarodnoj razini te postižu izvrsne rezultate u pojedinačnima ekipnim sportovima. Sudjelovanje na Elektrijadi, kao i interna natjecanja u malom nogometu i šahu samo su neke od aktivnosti kojima se bavi SUS TVZ-a.

 

 

U ukupnom poretku studenti svake godine postižu zapažene rezultate, a na Sportskom prvenstvu veleučilišta i visokih škola RH – TVZ je jedno od najboljih i najuspješnijih visokih učilišta već nekoliko godina za redom. Udruga u svoj rad uključuje brojne studente, sportaše i volontere koji s velikim entuzijazmom predstavljaju svoje Veleučilište.

 

Udruga kontinuirano radi na promicanju sporta u cjelini, okuplja istomišljenike i zaljubljenike pojedinih sportova i sportsko-rekreacijskih sadržaja s ciljem promicanja zdravog načina života i cjeloživotnog sudjelovanja u raznovrsnim tjelesnim aktivnostima. Pored toga, udruga organizira izlete, odlaske na rafting i paintball, sudjeluje u školama plesa, jedrenja i skijanja te nudi sportske aktivnosti u suradnji s drugim sportskim udrugama ili visokim učilištima.

 

 

sport.tvz.hr