Poštovani studenti, naše buduće kolege, pozivamo vas da se besplatno učlanite u Elektrotehničko društvo Zagreb (EDZ; dobivate članski broj i mnoge pogodnosti) i u našu e-biblioteku (dobivate lozinku) za 2021. godinu, a putem naše WEB stranice: www.edz.hr . Popunite pristupnicu danu na toj stranici kao individualni član, s tim da navedete da ste po zanimanju student, a kao tvrtku: fakultet na kojem studirate. Tajnost podataka je zagarantirana.

 

Pregledajte pažljivo sadržaj naše WEB stranice i puno ćete saznati o nama. Jednoga dana kad budete zaposleni susrest ćemo se sigurno kroz obvezatno cjeloživotno obrazovanje, za što smo i mi ovlašteni. Nadamo se da ćemo dobro surađivati i u narednim godinama i desetljećima. I inače su naše članarine za individualne članove (studenti, penzioneri, zaposleni i nezaposleni) doista simbolične (50 kn, 100 kn).

 

Kod nas možete po završetku školovanja pristupiti Pripremnom seminaru za polaganje stručnog ispita, te kroz aktivno ili pasivno sudjelovanje na našim seminarima, savjetovanjima i simpozijima dobivati potreban broj bodova (akademskih sati školovanja u sklopu cjeloživotnog obrazovanja). Kako je EDZ član Hrvatskog inženjerskog saveza – HIS, možete ishodovati i međunarodnu inženjersku iskaznicu (Engineering Card) o stečenom obrazovanju u RH (zamjenjuje sve diplome i slične dokumente, a izgleda kao osobna iskaznica).

 

U očekivanju vašeg odaziva, srdačan pozdrav,

 

ELEKTROTEHNIČKO DRUŠTVO ZAGREB

Objavljeno: 25.2.2021.