Već sedmu godinu zaredom organiziraju se Dani mobilnosti i edukacije na kojem će se predstaviti visokoškolske institucije iz Danske, velike Britanije i USA. Tehničko veleučilište u Zagrebu ove je godine među vodećim hrvatskim visokoškolskim institucijama koje sudjeluje na ovom događaju 6. i 7. 10. 2017. u hotelu Sheraton.

 

U vrijeme kada je svijet sve bliži i dostupniji, mlađe generacije sve više žele putovati i upoznavati nove zemlje, kulture, ljude te se u tom procesu osamostaliti i pripremiti se za svoju buduću karijeru. Izuzetak nije ni Hrvatska jer prema brojnim istraživanjima rezultati pokazuju da više od 75% Hrvata mlađih od 35 godina zanima školovanje i rad u inozemstvu.
S toga Vas pozivamo dođete posjetite izlagački prostor TVZ-a te da sudjelujete na Radionici za pisanje motivacijskog pisma – dokumenta koji je potreban pri svakoj ozbiljnoj prijavi za posao.

Više informacija o sajmu možete vidjeti na: http://www.bhv.hr/news.php?s=dani-mobilnost-edukacija-sajam-skolovanje-inozemstvo

 

Posjetite sajam, prikupite potrebne informacije i započnite svoju inozemno-obrazovnu avanturu!

Objavljeno: 26.9.2017.