Sigurno ste mnogo puta čuli izjavu “Zašto TVZ nema drugu Brucošijadu?!“. SZTVZ je odlučio stati tome na kraj i počastiti vas jednom novom poslasticom, a to je prvi TVZ Rewind Party koji vas očekuje 8. lipnja 2018. godine od 23 sata u Clubu Roko!

 

TVZ Rewind Party zamišljen je kao party kroz koji ćemo proslaviti sve naše uspjehe u prethodnih godinu dana. Proslavit ćemo pobjednike TVZ Mc2 natjecanja, osvojene medalje na ovogodišnjim STEM Gamesima i sveučilišnim prvenstvima te sve ostale akademske i sportske uspjehe naših studenata u odličnoj atmosferi uz druženje, ples i… piće, naravno. 😀 Od glazbe vas očekuje strano i trash do 2 sata, a nakon toga se prebacujemo na domaće. 😉

 

Pripremili smo promo cijene sljedećih pića:

  • Jägermeister 0.7 l + 4 soka – 350 kn
  • Tullamore Dew whiskey 0.7 l + 4 soka – 350 kn

 

Stol za ekipu možeš rezervirati putem broja 098 921 2630.

 

Kao i posljednja Brucošijada, TVZ Rewind Party ima i humanitarni karakter jer preporučeni iznos donacije od 10 kuna za upad ide u humanitarne svrhe. Donacije će se prikupljati isključivo na ulazu.

 

Ne brinite, i ove vas godine očekuju nagrade pred sam party! Pratite našu Facebook stranicu, te attendajte event kako biste na vrijeme saznali sve o našim nagradnim igrama.

 

I da, puno hvala tvrtki APIS IT bez kojih ovo sve ne bi bilo moguće. <3

 

Vidimo se!

Objavljeno: 4.6.2018.