ICT Akademija pet je dana interaktivnih radionica, učenja i dijeljenja iskustva stručnjaka iz prakse. Održava se u online obliku, od ponedjeljka, 6.6., do ponedjeljka, 13.6.2022. Namijenjena je svim studentima koje pokreće znatiželja, žele učiti i razvijati se te tako napraviti onaj “extra mile” na putu do svog prvog posla. I to onaj koji može učiniti veliku razliku. Jer na ovim predavanjima, osim znanja, možeš steći i praktično iskustvo poput pisanja životopisa, kreiranja strategije za društvene mreže, uvođenja agilnog načina rada u tim ili svakodnevicu, ali i kako full stack web ili mobilne aplikacije kreiraju oni kojima je to svakodnevni posao te kako Big data science izgleda u telekom korporaciji poput Hrvatskog Telekoma.

Svoje mjesto na online predavanjima možeš osigurat isključivo prijavom najkasnije do 1.6.2022. do kraja dana. Više informacija o predavanjima i predavačima možeš saznati klikom OVDJE.

Prijavi se. Inspiriraj. Nauči. I koristi vještine budućnosti.

1. Career talk.

  • Ana Dasović: Employee Development Expert
  • Klara Dragišić: Recruitment and Selection Expert
  • Snježana Sabljak: Recruitment and Selection Expert

Traženje posla. Kako se uopće traži posao? Savjeti za situacije kada nemaš praktičnog iskustva za svoj dream job. Radionica pisanja CV-a. Što te može istaknuti u masi? Kada i koliko unijeti sebe u životopis? Tips&tricks za razgovor za posao.

2. Software development.

  • Luka Samaržija, Head of R&D, Architecture & Integration
  • Ivan Sokol, R&D Technical Lead

Građevni blokovi i razvoj full stack web ili mobilne aplikacije (baze podataka, backend i frontend programiranje, povezivanje aplikacija). Kako raditi (funkcionalno) s više desetaka programera na istom programskom kodu (Git, branch, merge request, code review. Continuous Integration i Continuous Deployment).

3. Big Data Analytics.

  • Marko Pavišić, Data Scientist

Data science pristupi i strategije u HT-u (primjena podatkovne znanosti u telekomunikacijama, područja te strojno učenje vs. ekspertni modeli). Big data (tehnologije i infrastrukture, izgradnja ML pipeline-a). Tips & tricks u Sparku (workshop).

4. Agile way of work.

  • Dijana Sušac, Tribe scrum master
  • Boris Bajs, Scrum master
  • Nikola Marjanović, Scrum Master

Saznaj zašto se većina timova i organizacija okreće agilnom načinu rada koji im omogućuje  da se mijenjaju, brže prilagođavaju promjenama u svijetu oko njih te budu inovativniji. Kakva je to metodologija? Kako se projekt i tim organiziraju? Tko je scrum master i zašto su bitne iteracije? Kroz puno praktičnih primjera naučit ćemo sve što vam je potrebno da od agilnog profitira vaš budući tim, ali i work-life balans.



5. Digital Marketing.

  • Tihana Sedlar, Marketing Strategy and Planning Expert
  • Ivana Postružin, Digital Marketing Expert

Zašto je digitalni marketing bitan za sve. Društvene mreže kao digitalni kanali; izrada strategije, tips&tricks, primjeri dobre prakse. Oglašavanje na digitalnim kanalima; metrike, newsletter, medijski zakup, oglašavanje u aplikaciji, SEO

Skip to content