BIG DATA SUMMER SCHOOL 2017.

 

Od 18. do 22. rujna, Poslovna inteligencija u suradnji s Tehničkim Veleučilištem Zagreb, već drugu godinu za redom organizira Big Data Summer School, ljetnu školu koja se bazira na kombinaciji teorije i prakse s ciljem da sudionike upozna s Big Data konceptom uz prijenos znanja.

 

Predavanja će se održavati u prostorijama TVZ-a na adresi Brozova 6A u Zagrebu, uz predavače koji su stručnjaci i znanstvenici te korisnici s područja Big Data koncepata i Big Data Analitike. BDSS namijenjen je studentima, ali i svima onima koji žele naučiti i testirati Big Data koncept i tehnologiju te steći dublje praktično znanje na tom području.

 

Program BDSS-a osmišljen je tako da u 5 dana uvede polaznike u svijet velikih podataka.

 

Predavači:

 

Sergej Lugović je viši predavač na Tehničkom Veleučilištu u Zagrebu, te doktorant na Odsjeku za informacijske znanosti Filozofskog fakulteta u Zagrebu. Uz svoju akademsku karijeru ostvario je poslovnu karijeru u Moskvi, Londonu i Zagrebu. Posjeduje i diplome s MIT-a (Big Data) i Sveučilišta u Amsterdamu (Digital Methods).

 

Marko Štajcer, Direktor odjela Inovacija i razvoja u Poslovnoj inteligenciji. Marko je odgovoran za istraživanje i uvođenje novih tehnologija i razvoj Big Data aplikacija, te sudjeluje u složenim projektima integracije podataka i naprednoj analitici u ulozi arhitekta sustava, konzultanta i voditelja projekta.

 

Hrvoje Gabelica, konzultant odjela Business analytics u Poslovnoj inteligenciji, certificiran za analitiku podataka i vizualizaciju za Tableau Software te voditelj Tableau User Group Zagreb. Također je autor više od 50 članaka o poslovnoj inteligenciji, miniranju podataka i velikim podacima te je bio gostujući govornik na mnogim konferencijama i fakultetima.

 

Nikola Lušić, certificirani developer iz više područja vezanima za analitiku i integraciju podataka. Nikola se pridružio Poslovnoj inteligenciji kao dio odjela za integraciju podataka gdje je radio na nekoliko DWH i BI projekata kao developer i voditelj tima. Kasnije je prešao u Odjel za inovacije i razvoj, gdje je usredotočen na razvoj novih rješenja pomoću Big Data tehnologija.

 

Iva Sorić, diplomirala je na Prirodoslovno – matematičkom Fakultetu u Zagrebu 2015. nakon diplome priključila se Odjelu za inovacije i razvoj Poslovne inteligencije. Od tada radi na projektima koji se odnose na Big Data Analytics i aktivno sudjeluje u istraživanju novih Big Data rješenja.

 

Više informacija možete saznati na sljedećem linku: http://bdss2017.com/#event_contact_widgets-1

Objavljeno: 5.9.2017.