Drage kolegice i kolege,

 

U protekle dvije godine prošli smo mnogo toga, od zabavnih izleta i nezaboravnih Brucošijada preko velikih StudentCuts partyja i kvalitetnih TVZ Mc2 aplikacija pa do velike borbe za prava studenata stručnih studija. Mnogo je toga i između navedenog, ali svemu dođe kraj, pa tako i mandatu trenutnih studentskih predstavnika.

 

Vrijeme je za neke nove klince, a to možeš biti upravo ti! Ono što tražimo jest odgovornost, spremnost na timski rad te volja za sudjelovanjem u poboljšanju studentskog standarda na TVZ-u. Onima koji to imaju možemo ponuditi sudjelovanje u organizaciji brojnih događanja na TVZ-u, druženje s novom ekipom, odlaske na izlete i team buildinge, te titulu glavnog posrednika između studenata i profesora.

 

Ne možemo ponuditi brda i doline kao neki, ali vam zato možemo obećati nezaboravna iskustva, mnogo novih poznanstava te puno smijeha i zabave!

 

Izbori za Studentski zbor TVZ-a će se održati 15. ožujka 2018. godine. Kandidature se zaprimaju do 5. ožujka. Obvezne upute za kandidate na izborima nalaze se ovdje, a možete ih pronaći u Dokumentima ili u repozitoriju studentskih referada na moj.tvz.hr.

 

Obrasce koje je uz potvrdu o statusu studenta potrebno priložiti u kandidaturi su:

 

Ukoliko niste sigurni koliko točno potpisa podrške morate skupiti te za sva ostala pitanja vezana uz postupak izbora možete nam se obratiti putem kontakt obrasca ili putem e-mail adrese szbor@tvz.hr.

 

Nadamo se da se vidimo na konstituirajućoj sjednici u što većem broju. 🙂

Objavljeno: 14.2.2018.