Predstavljamo novu inicijativu Tehničkog veleučilišta u Zagrebu u sklopu cjeloživotnog učenja i vaučera za obrazovanje. Ovi programi su pažljivo osmišljeni kako bi polaznicima pružili najnovija znanja i vještine potrebne za uspjeh u sve dinamičnijem tehnološkom okruženju. Inicijativa je kreirana s ciljem poticanja kontinuiranog stručnog usavršavanja te omogućavanja profesionalnog razvoja u skladu s najnovijim industrijskim trendovima. Stručni programi bit će vođeni od strane visoko kvalificiranih stručnjaka s bogatim iskustvom u industriji i obrazovanju, a polaznicima će na raspolaganju biti najmodernija mrežna, računalna i laboratorijska oprema.  

Od jeseni ćete na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu moći iskoristiti vaučere za obrazovanje usmjerene na stjecanje i usavršavanje digitalnih vještina s posebnim fokusom na sektor elektrotehnike i računarstva te tako sufinancirati do 100% troškova vašeg obrazovanja.  

Za detaljne informacije o našim programima i načinu prijave, pratite naše službene kanale. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za profesionalno usavršavanje uz podršku Tehničkog veleučilišta u Zagrebu. 

Pridružite nam se i postanite dio budućnosti digitalne tehnologije. 

Skip to content