Čast nam je pozvati Vas na ovogodišnje otvorenje jubilarnog desetog po redu TVZ Mc2 natjecanja!
 
Ove godine imamo čak dva gosta predavača. Prvi je Ivan Kocijan, nekadašnji TVZ-ovac i višegodišnji voditelj samog Mc2, sad na poziciji engineering managera u Porsche Digital Croatia, a drugi Albert Gajšak, suosnivač i CEO CircuitMessa. Teme predavanja trebale bi biti zanimljive svima, a osobito našim studentima kojima se nadamo pokazati kako možda baš sudjelovanjem na Mc2 mogu započeti svoj karijerni put.

Otvorenje će se održati 8.2. od 18 sati u Kaptol Boutique Cinema te će se moći istovremeno pratiti preko TVZ Mc2 YouTube kanala (https://youtu.be/YavgVNN2Blg). Naravno, bit će moguće doći i na događaj uživo ali zbog ograničenja broja sudionika uvjetovanih epidemiološkim mjerama molimo da, ukoliko biste voljeli prisustvovati, javite nam se na mail mc2@tvz.hr i mi ćemo Vam povratno javiti ima li još mjesta.
 
Budući da nam je izrazito stalo do sigurnosti svih prisutnih, kao i do poštivanja trenutnih uvjeta za okupljanja, za ulazak bit će potreban važeći EU digitalni Covid certifikat. Za sve one koji ga eventualno nemaju, omogućili smo besplatno BAT testiranje na samom ulazu, samo je u tom slučaju potrebno doći oko pola sata ranije.

Iskreno se nadamo da ćete nas podržati svojim prisustvovanjem i zajedno s nama proslaviti našu desetu godinu!

Organizacijski tim TVZ Mc2

Skip to content