Pozivamo studente završnih godina informatike, koje zanimaju baze i skladišta podataka, podatkovna integracija i analitika, ETL, Machine learning, sustavi za izvještavanja te Big Data tehnologije da dođu u Poslovnu inteligenciju na naš 2. Studentski dan koji će se održati u petak 1. veljače 2019. od 9:30 do 13:00 sati u našem poslovnom kompleksu Fabrika, Krste Pavletića 1.

 

Studenti će imati priliku vidjeti kako izgleda radni dan u Poslovnoj inteligenciji, detaljnije upoznati čime se tvrtka bavi, koje tehnologije koriste na svojim projektima diljem svijeta i u kojim industrijama. Studentima će također predstaviti mogućnost priključivanja našem timu kroz BIRD Academy Internship programu koji započinje 8. travnja 2019.

 

Predviđeno trajanje programa je mjesec dana, što studentima ujedno može biti i stručna praksa. Kroz program se prolazi kroz poslovnu i specijalističku tehničku edukaciju (napredni SQL, ETL procesi, DWH modeliranje, alati za izvještavanje, DWH modeli za telco i banking industrije, Machine learning i sl).

 

Više o Poslovnoj inteligenciji i BIRD programu možete pročitati na stranici: https://inteligencija.talentlyft.com/jobs/bird-academy-internship-dNw

 

Pozivamo sve zainteresirane studente završnih godina da svoj dolazak na Studentski dan potvrde na mail careers@inteligencija.com najkasnije do 28. siječnja 2019.

Objavljeno: 23.1.2019.