Prijave na Mc2 natjecanje su otvorene i traju do 6.3!

 

Natjecanje je otvoreno za studente svih semestara, a postoji i mogućnost da se natjecateljima s druge godine sudjelovanje na natjecanju prizna kao praksa kad ju upišu sljedeće godine. Trenutno se Mc2 priznaje kao praksa na INRO, ELO ili STRO odjelu. Glavni cilj Mc2 natjecanja je povezivanje studenata s poslodavcima, ali i davanje dodatnih znanja studentima kako bi postali kompetentni u području razvoja mobilnih, Web i IoT rješenja te spremni za tržište rada.

 

Kroz razvoj rješenja za natjecanje (uz mentoriranje predstavnika poznatih hrvatskih IT tvrtki među kojima su Asseco, Undabot, GDi, minus5, Infinum, Five Agency, Agency04, Netgen, Coreline, Greyp&Rimac Automobili i Flow&Form) zatim niz edukacija (radionica i predavanja koje također drže predstavnici tvrtki partnera) te od ove godine dodatna mogućnost internship programa u trajanju od nekoliko mjeseci u Rimcu ili Netgenu! Kroz sve ovo možete steći iskustvo u realizaciji projekta od ideje do cjelovitog proizvoda te prezentacije pred budućim poslodavcima.

 

Ovogodišnja tema je – ŽIVOT ONLINE, a ono što moraš znati je da možeš raditi u timu (najviše 3 člana) ali možeš raditi i sam. Naravno kako to priliči svakom natjecanju tu su i nagrade za prva tri mjesta u iznosu od 12 000kn, 6 000kn i 4 000kn!

 

Prijavi se na našem webu https://mc2.tvz.hr/

Skip to content