U petak i subotu (30.11. i 01.12.) studenti TVZ-a sudjelovali su na studentskom sportskom natjecanju visokih učilišta Hrvatske UniSport H2O koje se održalo u Vukovaru. Naši plivači i vaterpolisti postigli su odličan uspjeh u jako teškoj konkurenciji.

 

Na ovogodišnjem natjecanju sudjelovali su studenti Sveučilišta u Splitu (m, ž), Sveučilišta u Zadru (m, ž), Sveučilišta u Osijeku (m, ž), Sveučilišta u Zagrebu (m, ž), Veleučilišta VERN (m), Veleučilište u Vukovaru (m, ž), Sveučilišta Sjever (m), Sveučilište u Dubrovniku (m) i TVZ (m).

 

PLIVANJE – 3. mjesto u ukupnom poretku u muškoj konkurenciji

  • U ukupnom poretku u muškoj konkurenciji naši studenti osvojili su treće mjesto s 53 boda
  • 3. mjesto i bronca u 4x50m štafeta mješovito – Luka Triska, Ricardo Rimay, Ian Berišić i Matija Komesar
  • 3. mjesto 100m prsno – Ricardo Rimay
  • 3. mjesto 100m leđno – Luka Triska
  • 4. mjesto 50m leđno – Luka Triska
  • 4. mjesto 100 m slobodno – Jerko Anzulović
  • 4. mjesto 4×50 slobodno – Jerko Anzulović, Martin Lipej, Ante Lovrić, Marko Tojčić

 

VATERPOLO – studenti TVZ-a okitili se srebrom

 

Nakon vrlo teških utakmica u skupini pobjedama nad ekipama Veleučilišta u Vukovaru i Sveučilišta u Osijeku te neriješenog rezultata u utakmici s vaterpolistima Sveučilišta u Splitu naši studenti izborili su ulazak u finale u kojem su se susreli sa studentima Sveučilišta u Zadru i u vrlo napornoj i izjednačenoj utakmici izgubili 8:10 te osvojili 2. mjesto.

 

Ovo je veliki uspjeh naših studenata na ovogodišnjem državnom natjecanju u vaterpolu u kojem su, očito ne slučajno, ponovili prošlogodišnji uspjeh.

 

Naši vaterpolisti – Jerko Anzulović, Martin Lipej, Ante Lovrić, Marko Tojčić, Benjamin Obranić, Mislav Penava, Mislav Gašpar, Aldo Berković, Antonio Galić

 

Čestitke studentima!

 

Objavljeno: 3.12.2018.