Informatičke, tehničke ili matematičke si struke?

Spremno analiziraš tehničke probleme, smišljaš prijedloge rješenja te provodiš njihovu realizaciju?

Doprinosiš timu kada je riječ o kompleksnim izazovima?

Želiš djelovati proaktivno i pri tom odlučivati o primjeni optimalnih novih tehnologija ovisno o specifikacijama projekta?

Pronađi zajednički presjek tvog područja interesa i našeg područja rada:

U Sigurnosno-obavještajnoj Agenciji projektiramo, implementiramo i održavamo IT infrastrukturu s vrlo visokom razinom sigurnosti sustava.

Provodimo dugoročne projekte i ciljeve tijekom kojih nesebično dijelimo stečeno znanje.

Nudimo mnoge pogodnosti za postizanje ravnoteže između privatnog i poslovnog života o čemu više možeš saznati tijekom procesa prijma.

Kontinuirano ulažemo u razvoj i edukaciju zaposlenika kroz prestižne edukacije, konferencije i pristup online platformama za samostalno usavršavanje.

Poslovni procesi i dodijeljene zadaće jedinstveni su baš poput opreme koju koristimo.

Vjeruješ da si prava osoba za otvorene pozicije? Prijavi se (https://www.soa.hr/hr/posao-u-soa-i/prijavi-se/#prijava-body) za posao u SOA-i i ostvari svoj puni potencijal!

Detaljnije o navedenom i mnogim drugim uvjetima saznaj tijekom procesa prijma za rad u Agenciji.

Prijave su otvorene cijele godine no zbog trajanja postupka prijma (https://www.soa.hr/hr/posao-u-soa-i/postupak-prijma/) preporučamo na vrijeme iskazati inicijalni interes (poželjno do 17. prosinca).

Više informacija o djelokrugu rada i ustroju SOA-e možeš pronaći na web stranici (https://www.soa.hr/hr/) kao i u javno objavljenom izvješću za 2022. godinu (https://www.soa.hr/files/file/Javno-izvjesce-2022.pdf).

Skip to content