Cisco akademija Tehničkog veleučilišta u Zagrebu djeluje u okviru Cisco Networking Academy programa od samih početaka programa, 2000. godine. Tijekom godina pratili smo sve novosti i aktualnosti koji je donosio program te za kvalitetan rad i trud dobili brojna priznanja. Još 2005. dobili smo priznanje “Local Academy of the Year”, 2011. dobili smo priznanje “Recogintion of outstanding support for Cisco Networking Academy Program”.

Kao Cisco Academy izvodi Cisco edukacije (IT Essentials, CCNA, CCNA Security, CyberOps Associate, Networking Essentials, CCNP) za studente TVZ-a i vanjske polaznike a što je omogućeno radom u 3 mrežna laboratorija u potpunosti opremljena za izvođenje edukacija na najvišoj razini. Velika se pažnja posvećuje praktičnom radu na mrežnoj opremi te svaki student odnosno polaznik ima na raspolaganju najmanje 1 usmjernik i 1 preklopnik za praktičan rad na opremi. Sva mrežna oprema redovito se ažurira kako bi bila u toku sa najnovijim tehnologijama. Tijekom godina, instruktori su primili brojne nagrade za izvrsnost u provođenju programa.

S obzirom na dugogodišnje iskustvo i visoku kvalitetu u provođenju programa, Cisco nas je prepoznao kao kvalitetan centar za pružanje podrške drugim akademija te smo kao takvi jedini na području Hrvatske i BiH (ASC). Akademija je zadužena za pružanje podrške 40 Cisco akademija (CA) i njihovih instruktora iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije te Ujedinjenog Kraljevstva.

Kao ITC, akademija djeluje kao centar za trening instruktora za Cisco programe edukacija, za što smo također jedini na području Hrvatske i BiH. TVZ trenutno ima 3 kvalificirana trenera instruktora koji imaju ovlasti trenirati nove Cisco instruktore.

Kontakt

Nikolina Kasunić

nkasunic@tvz.hr

Edukacije

CCNA

CyberOps Associate

Network Security

CCNP

Skip to content