Kroz uslugu elektronskog testiranja putem Pearson VUE (Virtual University Enterprise) sistema, možete testirati svoje znanje i ostvariti neke od svjetski priznatih certifikata.

Ovlašteni testni centri (VUE centar) tvrtke Pearson VUE su centri za elektronsko testiranje iz različitih područja djelovanja, uključujući I IT djelatnosti. Osiguravaju testove na zahtjev, za provjere certifikacije i stručne licencne ispite.

Pearson VUE pruža kompletan paket usluga od razvoja testova do upravljanja podacima, a ispite kroz najopsežniju i najsigurniju mrežu ispitnih centara u više od 175 zemalja.

Testiranjem i polaganjem u centru moguće je steći stručni certifikat kompanija kao što su Cisco, Microsoft, Oracle, SAP, Comptia, HP itd.

Sam certifikat osim što otvara mogućnost napredovanja, nudi pristup globalnoj zajednici IT profesionalaca, čime ostvarujete stručnu pomoć, tehničku podršku i pristup bazama znanja dostupnim samo certificiranim IT profesionalcima.

VUE Testni centar nalazi se na lokaciji Brozova 6a, 1 kat. Ispiti se polažu u suvremeno opremljenom prostoru uz nadzor ovlaštenog administratora.

Način prijave, termine, potrebne podatke kao i samu prijavu možete naći na stranicama NetAkademije.

Certifikat je potvrda koja se može steći uspješnim polaganjem ispita nakon što se završi neki edukacijski program. U IT području certifikatom se dokazuje da osoba ima određena znanja i vještine koje su danas ključne pri zapošljavanju i napredovanju u poslu. Testovi provjeravaju poznavanje i vladanje tekućim tehnologijama, što je razlog da certifikat vrijedi određeno vrijeme (obično od jedne do tri godine). Prije isteka vremena, certifikat je potrebno obnoviti kroz postupak polaganja recertifikacijskog ispita.

Kontakt:
Danijela Pongrac
dpongrac@tvz.hr
+385 1 5603 940

Lokacija VUE Centra:
Brozova 6a

Skip to content